Pangiriman kembang seger kang cepet in Laos. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vientiane lan 6 kuta ing Laos

Ing ibu kutha Vientiane, udara dikebaki karo wangi kembang putih lan kuning sing ayu-ayu saka wit champa (Plumeria). Kembang kang arume legi lan kuwat iki bisa tahan suhu nganti 500 derajat lan ngisi ruangan karo wewangiane. Kembang duwe peran gedhe ing budaya lan keagamaan negara iki, lan ana saperangan festival kembang sing bakal dirayakake. Ing mangsa semi, Laos bareng karo Kamboja ngrayakake laire maneh bumi, lan saperangan festival kembang diselenggarakake bebarengan antar keloro negara kasebut. Kanthi diwiwitine taun baru Imlek, masyarakat Kamboja nggawa sesembahan kembang kanggo patung Budha. Bab iki uga ana ing Vientiane, pertunjukan saka atusan taman-taman cilik lan macem-macem kembang tansah bisa gawe gumun para wong sing mlaku saben dina. Lili banyu kang cerah ngambang ing blumbangan-blumbangan cilik, tanduran honeysuckle lan melati kanthi megah ngrambat ing tembok-tembok. Nanging tetep wae arum kembang plumeria sing njipuk ati lan jiwane rakyat Laos. Nalika awal taun anyar, yaiku tradisi ing negara iki kanggo wong wadon adus kembang kaya lagi nunggu wiwitan taun anyar kauripan. Kembang ora mung penting banget ing kutha, nanging uga ing desa-desa. Kerep kembang-kembang marigold kuning padhang bakal dirangkai bebarengan kanggo cara ngrayakake bab anyar lan pamitan karo bab lawas.

Buket Misuwur ing Laos


Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Agung

Agung

Anyelir, mawar

    
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

    
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Gonta-ganti

Informasi