Pangiriman kembang seger kang cepet in Laos. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vientiane lan 6 kuta ing Laos

Ing ibu kutha Vientiane, udara dikebaki karo wangi kembang putih lan kuning sing ayu-ayu saka wit champa (Plumeria). Kembang kang arume legi lan kuwat iki bisa tahan suhu nganti 500 derajat lan ngisi ruangan karo wewangiane. Kembang duwe peran gedhe ing budaya lan keagamaan negara iki, lan ana saperangan festival kembang sing bakal dirayakake. Ing mangsa semi, Laos bareng karo Kamboja ngrayakake laire maneh bumi, lan saperangan festival kembang diselenggarakake bebarengan antar keloro negara kasebut. Kanthi diwiwitine taun baru Imlek, masyarakat Kamboja nggawa sesembahan kembang kanggo patung Budha. Bab iki uga ana ing Vientiane, pertunjukan saka atusan taman-taman cilik lan macem-macem kembang tansah bisa gawe gumun para wong sing mlaku saben dina. Lili banyu kang cerah ngambang ing blumbangan-blumbangan cilik, tanduran honeysuckle lan melati kanthi megah ngrambat ing tembok-tembok. Nanging tetep wae arum kembang plumeria sing njipuk ati lan jiwane rakyat Laos. Nalika awal taun anyar, yaiku tradisi ing negara iki kanggo wong wadon adus kembang kaya lagi nunggu wiwitan taun anyar kauripan. Kembang ora mung penting banget ing kutha, nanging uga ing desa-desa. Kerep kembang-kembang marigold kuning padhang bakal dirangkai bebarengan kanggo cara ngrayakake bab anyar lan pamitan karo bab lawas.

Buket Misuwur ing Laos


Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

   
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

   

Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Gonta-ganti

Informasi