Pangiriman kembang seger kang cepet in Laos. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vientiane lan 6 kuta ing Laos

Ing ibu kutha Vientiane, udara dikebaki karo wangi kembang putih lan kuning sing ayu-ayu saka wit champa (Plumeria). Kembang kang arume legi lan kuwat iki bisa tahan suhu nganti 500 derajat lan ngisi ruangan karo wewangiane. Kembang duwe peran gedhe ing budaya lan keagamaan negara iki, lan ana saperangan festival kembang sing bakal dirayakake. Ing mangsa semi, Laos bareng karo Kamboja ngrayakake laire maneh bumi, lan saperangan festival kembang diselenggarakake bebarengan antar keloro negara kasebut. Kanthi diwiwitine taun baru Imlek, masyarakat Kamboja nggawa sesembahan kembang kanggo patung Budha. Bab iki uga ana ing Vientiane, pertunjukan saka atusan taman-taman cilik lan macem-macem kembang tansah bisa gawe gumun para wong sing mlaku saben dina. Lili banyu kang cerah ngambang ing blumbangan-blumbangan cilik, tanduran honeysuckle lan melati kanthi megah ngrambat ing tembok-tembok. Nanging tetep wae arum kembang plumeria sing njipuk ati lan jiwane rakyat Laos. Nalika awal taun anyar, yaiku tradisi ing negara iki kanggo wong wadon adus kembang kaya lagi nunggu wiwitan taun anyar kauripan. Kembang ora mung penting banget ing kutha, nanging uga ing desa-desa. Kerep kembang-kembang marigold kuning padhang bakal dirangkai bebarengan kanggo cara ngrayakake bab anyar lan pamitan karo bab lawas.

Buket Misuwur ing Laos


Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Bangga

Bangga

12 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Kaendahan Sing Gonta-ganti

Informasi