Attapu Pangiriman Kembang

Attapu kondhang amarga duwe akeh wilayah ijo sing dilindhungi. Ing lembah ijo kang subur pengunjung bisa nemokake macem-macem tanduran lan kembang. Thukul ing sekitare grojogan pengunjung bisa ndelok kembang sepatu gedhe mekrok, karo kamboja. Caulokaempferia violacea, jinis tanduran jahe, uga bisa ditemokake ing daerah terlindhung kasebut.

Sedep
USD 82.14

Sedep

Lili lan mawar

Watek
USD 105.61

Watek

Mawar, gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 76.27

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 76.27

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Ora Kebales
USD 82.14

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Lembut
USD 58.67

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 105.61

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Ora Kebales
USD 82.14

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Asing
USD 58.67

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 58.67

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Godaan
USD 105.61

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kekuwatan
USD 76.27

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA