Ban Houakhoua Pangiriman Kembang

Ban Houakhoua yaiku wilayah cilik ing propinsi Vientiane. Ing kana ana saperangan wilayah “ijo” dilindhungi. Ing taman-taman kasebut pengunjung bisa nemokake macem-macem tanduran sing ngembang. Kembang teratai dadi favorit warga lan pengunjung, bareng karo anggrek. Ambu wangi saka kamboja kerep ngebaki udara, lan nalika mangsa panas, ing pinggir alas utawa ing padhang amba sampeyan bisa nemokake kembang vinca.
Nyawiji
USD 65.47

Nyawiji

24 mawar

Trisno Sing Suci
USD 88.85

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Tentrem
USD 46.76

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 46.76

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Agung
USD 81.84

Agung

Anyelir, mawar

Asli
USD 65.47

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 84.17

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 88.85

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kajogo
USD 64.30

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 88.85

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Wenehono Aku Eseman
USD 46.76

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 46.76

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 46.76

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Roso Syukur
USD 46.76

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik
USD 46.76

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 88.85

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Lembut
USD 46.76

Lembut

Mawar lan gypsophila

Manis
USD 65.47

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)