Ban Houakhoua Pangiriman Kembang

Ban Houakhoua yaiku wilayah cilik ing propinsi Vientiane. Ing kana ana saperangan wilayah “ijo” dilindhungi. Ing taman-taman kasebut pengunjung bisa nemokake macem-macem tanduran sing ngembang. Kembang teratai dadi favorit warga lan pengunjung, bareng karo anggrek. Ambu wangi saka kamboja kerep ngebaki udara, lan nalika mangsa panas, ing pinggir alas utawa ing padhang amba sampeyan bisa nemokake kembang vinca.
Seksi
USD 101.63

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Asli
USD 66.96

Asli

12 Lili

Ambung
USD 66.96

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 90.87

Pasrah

24 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 65.76

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Apik
USD 47.83

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 47.83

Ngaku Trisno

Mawar

Joyo
USD 47.83

Joyo

Lili lan mawar

Trisno sing Isinan
USD 47.83

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 47.83

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tabah
USD 90.87

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Ora Kebales
USD 66.96

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 65.76

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Apik Banget
USD 90.87

Apik Banget

Lili lan mawar

Salam
USD 66.96

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 47.83

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Enak
USD 90.87

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Mugo-mugo Kasil
USD 47.83

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)