Ban Nahin Pangiriman Kembang

Ban Nahin ana ing Propinsi Oudomxay sing kondhang amarga pertaniane. Kutha iki uga omah kanggo akeh monumen Budha. Iklim muson ing daerah kasebut cocok kanggo tuwuh tanduran, lan saperangan jinis kembang. Kembang-kembang kasebut kalebu anggrek lan kamboja. Kembang pring dadi sawangan umum, bebarengan karo kembang sepatu gedhe.
Pangayoman
USD 88.34

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kebecikan
USD 46.50

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wiwitan Kekancan
USD 65.10

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 46.50

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Ngapusi
USD 46.50

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 88.34

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 46.50

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Sedep
USD 65.10

Sedep

Lili lan mawar

Pasrah
USD 88.34

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 83.69

Watek

Mawar, gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 46.50

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ayu
USD 46.50

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 88.34

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 46.50

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Dewekan
USD 65.10

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 46.50

Tentrem

8 Mawar

Prayaan
USD 88.34

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Kasenengan
USD 88.34

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)