Vientiane Pangiriman Kembang

Kutha sing santai iki uga ibukutha Laos. Vientiane omah kanggo saperangan candi Budha, iki tegese neng kana akeh kembang kuning. Lili lan gladiola kuning dawa dadi pemandangan umum, bareng karo kembang mum kelir padhang. Kembang sepatu uga umum lan udara kerep dikebaki karo wangi kembang kamboja. Uga ana teratai ing kutha lan sekitar candi.
Nutup Janji
USD 65.20

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Pengarep-arep
USD 47.42

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Agung
USD 82.99

Agung

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 90.10

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Bungah
USD 47.42

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Roso Anget
USD 65.20

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 65.20

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Maturnuwun
USD 90.10

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Watek
USD 85.36

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 90.10

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Roso Syukur
USD 47.42

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Salam
USD 66.39

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 66.39

Nyawiji

24 mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 47.42

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 47.42

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 90.10

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kekuwatan
USD 65.20

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 47.42

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)