Pangiriman kembang seger kang cepet in Latvia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Riga lan 9 kuta ing Latvia

Kembang asli Latvia yaiku aster putih sing ceria. Kembang-kembang iku biasane bisa ditemokake ing saindhenging desa saka sasi Juni nganti September, lan biasane dilebokake ing akeh rangkaian kembang. Kembang kasebut populer banget ing Dina Ibu, lan dadi hadiah penyambutan. Cornflower lan kosmos yaiku saperangan kembang mangsa panas werna-werni liyane sing bisa ditemokake ing saindhenging negara, bebarengan karo wit-wit oleander sing bisa ditemokake uwoh ing kabeh ibu kutha Riga. Salah siji festival paling kondhang yaiku perayaan Midsummer, iki sawijine adat kebiasaan metik kembang. Nalika wayah bengi ing desa, wong wadon padha ngrangkai kembang werna-werni kanggo rambute, ewadene wong lanang padha ngombe bir. Paskah mesti nggawa wangi arum kembang lili Paskah sing digunakake kanggo dekorasi altar gereja, dene nalika Natal nggawa cranberry abang padhang lan cyclamen dinggo hiasan. Dadi salah sijine negara-negara Baltik, iklim ing Latvia uga cocok kanggo dafodil kuning lan krokus ungu cilik.

Buket Misuwur ing Latvia


Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

   
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Salam

Salam

24 Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Trisno Sing Asing

Informasi