Pangiriman kembang seger kang cepet in Latvia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Riga lan 9 kuta ing Latvia

Kembang asli Latvia yaiku aster putih sing ceria. Kembang-kembang iku biasane bisa ditemokake ing saindhenging desa saka sasi Juni nganti September, lan biasane dilebokake ing akeh rangkaian kembang. Kembang kasebut populer banget ing Dina Ibu, lan dadi hadiah penyambutan. Cornflower lan kosmos yaiku saperangan kembang mangsa panas werna-werni liyane sing bisa ditemokake ing saindhenging negara, bebarengan karo wit-wit oleander sing bisa ditemokake uwoh ing kabeh ibu kutha Riga. Salah siji festival paling kondhang yaiku perayaan Midsummer, iki sawijine adat kebiasaan metik kembang. Nalika wayah bengi ing desa, wong wadon padha ngrangkai kembang werna-werni kanggo rambute, ewadene wong lanang padha ngombe bir. Paskah mesti nggawa wangi arum kembang lili Paskah sing digunakake kanggo dekorasi altar gereja, dene nalika Natal nggawa cranberry abang padhang lan cyclamen dinggo hiasan. Dadi salah sijine negara-negara Baltik, iklim ing Latvia uga cocok kanggo dafodil kuning lan krokus ungu cilik.

Buket Misuwur ing Latvia


Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Trisno Sing Asing

Informasi