Ainaži Pangiriman Kembang

Ainazi dumunung ing pinggir pantai lor Latvia. Kanthi penduduk kurang saka 1.000, kadhang kala cacahe kembang malah ngluwihi cacahe penduduk. Saperangan kembang sing thukul ing daerah kasebut kalebu cornflower lan aster. Kembang liya sing bisa didelok tuwuh ing sekitar kutha pantai iki kalebu primrose lan kembang hionodoksa (salju mulia).

Aku Nyekel Sliramu
USD 59.35

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani
USD 112.76

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Pasrah
USD 112.76

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 112.76

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Guyonan
USD 81.61

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah
USD 59.35

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 112.76

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kabingungan
USD 112.76

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Lembut
USD 59.35

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 83.09

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Apik Banget
USD 59.35

Apik Banget

6 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 59.35

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA