Aizkraukle Pangiriman Kembang

Asal mulane dibangun kanggo omah para buruh konstruksi, Aizkraukle wis malih dadi kutha sing rame. Cedhak karo Kali Daugava ndadekake wilayah iki cocok kanggo tuwuh macem-macem kembang. Saperangan kembang sing umum ditemokake ing daerah kasebut kalebu aster lan lili. Kembang lilac mekrok ing mangsa semi, lan cornflower kerep bisa didelok ing wilayah iku.

Trisno Sing Mbebayani
USD 112.03

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 106.13

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Sedep
USD 82.55

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 81.07

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Guyonan
USD 81.07

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah
USD 58.96

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 112.03

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kepinginan
USD 112.03

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Sabar
USD 58.96

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 58.96

Lembut

Lili lan gypsophila

Setya
USD 82.55

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Tabah
USD 112.03

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA