Aizpute Pangiriman Kembang

Aizpute bangga duwe keistimewaan dadi omah kanggo gereja kuna St. John Lutheran sing dibangun taun 1253. Kutha sejarah iki uga duwe maneka jinis kembang sing tuwuh ing lan sekitare kana. Saperangan kembang sing disenengi warga kalebu aster lan daylily. Mawar jambon dadi favorit liyane, bareng karo kembang primrose sing ayu.

Kaendahan Sing Alus
USD 59.13

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani
USD 112.35

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Guyonan
USD 81.31

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 59.13

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kabingungan
USD 112.35

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Lembut
USD 59.13

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 59.13

Minggat Karo Aku

Mawar

Enom
USD 59.13

Enom

Lili lan mawar

Kaendahan Spiritual
USD 112.35

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 82.79

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 59.13

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ayu Tenan
USD 59.13

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA