Daugavpils Pangiriman Kembang

Daugavpils yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Latvia. Pusat kutha sejarah iki ngembangake bangunan kang dirancang ora umum sing dikompliti kaendahane karo kembang werna-werni. Ditandur ing pot-pot lan ditata ing taman sing ayu, kembang-kembang kasebut nambahi suasana cerah lan meriah. Saperangan kembang iku kalebu primrose lan aster. Geranium abang uga populer ing kutha iki.

Enak
USD 110.32

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani
USD 110.32

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Guyonan
USD 79.83

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 58.06

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kabingungan
USD 110.32

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Lembut
USD 58.06

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 58.06

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 58.06

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Minggat Karo Aku
USD 58.06

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 58.06

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Pasrah
USD 110.32

Pasrah

24 Mawar

Manis
USD 81.29

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA