Riga Pangiriman Kembang

Riga yaiku ibukutha Latvia lan kadhang kala diarani Paris saka Wetan. Kutha iki uga omah kanggo kebon botani Universitas Latvia. Kebon kasebut ngemot maneka jinis koleksi, kalebu tanduran taunan lan dilindhungi. Saperangan kembang sing bisa ditemokake ing Riga kalebu aster putih lan kuning uga primula. Lili liar dadi sawangan umum, bareng karo dahlia. Kembang musk lan anggrek rawa sawijine kembang liya kang bisa ditemokake ing kebon.

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 105.75

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 111.63

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Nyenengake
USD 58.75

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 111.63

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Apik Banget
USD 58.75

Apik Banget

6 Mawar

Wong Enom
USD 58.75

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 82.25

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 80.78

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah
USD 58.75

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 88.13

Kaendahan Abadi

Mawar

Watek
USD 105.75

Watek

Mawar, gypsophila

Wiwitan Kekancan
USD 82.25

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA