Pangiriman kembang seger kang cepet in Lebanon. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beirut lan 6 kuta ing Lebanon

Buket Misuwur ing Lebanon


Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

    
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Agung

Agung

Anyelir, mawar

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir