Pangiriman kembang seger kang cepet in Lebanon. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beirut lan 6 kuta ing Lebanon

Buket Misuwur ing Lebanon


Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Enom

Enom

Lili lan mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila