Pangiriman kembang seger kang cepet in Lebanon. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beirut lan 6 kuta ing Lebanon

Buket Misuwur ing Lebanon


Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Misterius

Misterius

12 Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

    
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

    
Antusias

Antusias

Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila