Pangiriman kembang seger kang cepet in Lebanon. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beirut lan 6 kuta ing Lebanon

Buket Misuwur ing Lebanon


Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Mesem

Mesem

Mawar

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

    
Misterius

Misterius

12 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

    
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek