Pangiriman kembang seger kang cepet in Lesotho. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Maseru lan 6 kuta ing Lesotho

Buket Misuwur ing Lesotho


Asli

Asli

12 Lili

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila