Pangiriman kembang seger kang cepet in Lesotho. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Maseru lan 5 kuta ing Lesotho

Buket Misuwur ing Lesotho


Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

    
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar