Pangiriman kembang seger kang cepet in Lesotho. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Maseru lan 5 kuta ing Lesotho

Buket Misuwur ing Lesotho


Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila