Pangiriman kembang seger kang cepet in Lesotho. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Maseru lan 5 kuta ing Lesotho

Buket Misuwur ing Lesotho


Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Mesem

Mesem

Mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

    
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar