Pangiriman kembang seger kang cepet in Liberia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Monrovia lan 6 kuta ing Liberia

Dijenenge padha karo presiden AS, ibu kutha Liberia yaiku Monrovia mung siji-sijine sing kaloro dijenenge mantan presiden Amerika. Kembang nasionale yaiku lada, kembang sing wujude bintang, cilik putih kang sawijine kembang asli saka benua Afrika. Salah siji pemandangan sing ora entuk dilewatke yaiku Gertylue Floral Park, dumunung ing ibu kutha, lan omah kanggo saperangan seni taman sing paling apik. Taman iku ana ing daerah pinggiran Monrovia yaiku Congotown, lan ora mung pengunjung bakal weruh saperangan jinis primata, lan kuda nil kerdil nanging uga saperangan jinis anggrek, mawar lan taneman ngrambat honeysuckle sing arum. Liberia kanthi alon-alon bangkit maneh saka dekade perang sipil, lan kauripan saka maneka werna tanduran ing negara iki isih proses pemulihan. Kios-kios kembang mulai njedhul ing dalan-dalan kutha Liberia, lan negara iki alon-alon terus mbangun kebun alamine sing ayu. Mawar, lili lan aster populer minangka hadiah kembang, lan Dina Valentine kanthi cepet dadi dina prei nasional utama. Kembang abang, jambon, lan putih kabeh diwenehake, bebarengan karo rasa niat kang tulus lan kamanungsan. Bebarengan karo proses pemulihan negara lan nandur maneh taneman-taneman, donya ora sabar ngenteni wayah mangsa semi teka ing Liberia.

Buket Misuwur ing Liberia


Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

    
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Trisno Marang Alam

Informasi