Pangiriman kembang seger kang cepet in Liberia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Monrovia lan 6 kuta ing Liberia

Dijenenge padha karo presiden AS, ibu kutha Liberia yaiku Monrovia mung siji-sijine sing kaloro dijenenge mantan presiden Amerika. Kembang nasionale yaiku lada, kembang sing wujude bintang, cilik putih kang sawijine kembang asli saka benua Afrika. Salah siji pemandangan sing ora entuk dilewatke yaiku Gertylue Floral Park, dumunung ing ibu kutha, lan omah kanggo saperangan seni taman sing paling apik. Taman iku ana ing daerah pinggiran Monrovia yaiku Congotown, lan ora mung pengunjung bakal weruh saperangan jinis primata, lan kuda nil kerdil nanging uga saperangan jinis anggrek, mawar lan taneman ngrambat honeysuckle sing arum. Liberia kanthi alon-alon bangkit maneh saka dekade perang sipil, lan kauripan saka maneka werna tanduran ing negara iki isih proses pemulihan. Kios-kios kembang mulai njedhul ing dalan-dalan kutha Liberia, lan negara iki alon-alon terus mbangun kebun alamine sing ayu. Mawar, lili lan aster populer minangka hadiah kembang, lan Dina Valentine kanthi cepet dadi dina prei nasional utama. Kembang abang, jambon, lan putih kabeh diwenehake, bebarengan karo rasa niat kang tulus lan kamanungsan. Bebarengan karo proses pemulihan negara lan nandur maneh taneman-taneman, donya ora sabar ngenteni wayah mangsa semi teka ing Liberia.

Buket Misuwur ing Liberia


Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

    
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Serenade

Serenade

Anggrek

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Trisno Marang Alam

Informasi