Pangiriman kembang seger kang cepet in Liberia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Monrovia lan 6 kuta ing Liberia

Dijenenge padha karo presiden AS, ibu kutha Liberia yaiku Monrovia mung siji-sijine sing kaloro dijenenge mantan presiden Amerika. Kembang nasionale yaiku lada, kembang sing wujude bintang, cilik putih kang sawijine kembang asli saka benua Afrika. Salah siji pemandangan sing ora entuk dilewatke yaiku Gertylue Floral Park, dumunung ing ibu kutha, lan omah kanggo saperangan seni taman sing paling apik. Taman iku ana ing daerah pinggiran Monrovia yaiku Congotown, lan ora mung pengunjung bakal weruh saperangan jinis primata, lan kuda nil kerdil nanging uga saperangan jinis anggrek, mawar lan taneman ngrambat honeysuckle sing arum. Liberia kanthi alon-alon bangkit maneh saka dekade perang sipil, lan kauripan saka maneka werna tanduran ing negara iki isih proses pemulihan. Kios-kios kembang mulai njedhul ing dalan-dalan kutha Liberia, lan negara iki alon-alon terus mbangun kebun alamine sing ayu. Mawar, lili lan aster populer minangka hadiah kembang, lan Dina Valentine kanthi cepet dadi dina prei nasional utama. Kembang abang, jambon, lan putih kabeh diwenehake, bebarengan karo rasa niat kang tulus lan kamanungsan. Bebarengan karo proses pemulihan negara lan nandur maneh taneman-taneman, donya ora sabar ngenteni wayah mangsa semi teka ing Liberia.

Buket Misuwur ing Liberia


Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Salam

Salam

24 Mawar

   

Tawaran Khusus: Trisno Marang Alam

Informasi