Pangiriman kembang seger kang cepet in Liberia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Monrovia lan 6 kuta ing Liberia

Dijenenge padha karo presiden AS, ibu kutha Liberia yaiku Monrovia mung siji-sijine sing kaloro dijenenge mantan presiden Amerika. Kembang nasionale yaiku lada, kembang sing wujude bintang, cilik putih kang sawijine kembang asli saka benua Afrika. Salah siji pemandangan sing ora entuk dilewatke yaiku Gertylue Floral Park, dumunung ing ibu kutha, lan omah kanggo saperangan seni taman sing paling apik. Taman iku ana ing daerah pinggiran Monrovia yaiku Congotown, lan ora mung pengunjung bakal weruh saperangan jinis primata, lan kuda nil kerdil nanging uga saperangan jinis anggrek, mawar lan taneman ngrambat honeysuckle sing arum. Liberia kanthi alon-alon bangkit maneh saka dekade perang sipil, lan kauripan saka maneka werna tanduran ing negara iki isih proses pemulihan. Kios-kios kembang mulai njedhul ing dalan-dalan kutha Liberia, lan negara iki alon-alon terus mbangun kebun alamine sing ayu. Mawar, lili lan aster populer minangka hadiah kembang, lan Dina Valentine kanthi cepet dadi dina prei nasional utama. Kembang abang, jambon, lan putih kabeh diwenehake, bebarengan karo rasa niat kang tulus lan kamanungsan. Bebarengan karo proses pemulihan negara lan nandur maneh taneman-taneman, donya ora sabar ngenteni wayah mangsa semi teka ing Liberia.

Buket Misuwur ing Liberia


Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

    
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

    
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Enom

Enom

Lili lan mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

    
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

    

Tawaran Khusus: Trisno Marang Alam

Informasi