Barclayville Pangiriman Kembang

Barclayville duwe sejarah unik amarga kaperang dadi patang desa. Kutha iki omah kanggo sekolah umum ing wilayah kasebut, lan uga kondhang amarga pertaniane. Senajan sebageyan gedhe tanduran ing daerah kuwi yaiku tetanen, nanging uga ana sithik jinis kembang. Tanduran mrica ireng mbentuk kembang sadurunge dadi wiji. Wilayah iku uga omah kanggo aster lan sithik kembang liar.
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 99.88

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Mesem
USD 52.57

Mesem

Mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 52.57

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 72.28

Roso Anget

Lili lan mawar

Apik Banget
USD 52.57

Apik Banget

6 Mawar

Polos
USD 99.88

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 52.57

Ngaku Trisno

Mawar

Pikiran Swargo
USD 99.88

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Salam
USD 73.59

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 52.57

Arep-arep

Gerbera

Setya
USD 73.59

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ayu
USD 52.57

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 73.59

Agung

12 Mawar lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 52.57

Ngedap-ngedapi

Mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 99.88

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 52.57

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 99.88

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 52.57

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)