Monrovia Pangiriman Kembang

Minangka ibukutha Liberia, Monrovia yaiku kutha paling penting ing negara iki. Senajan kutha pelabuhan Monrovia uga duwe iklim garing. Iki tegese yen ing kana ora akeh kembang sing tuwuh. Wit kurma lan tanduran karet dadi pemandangan umum. Pengunjung uga bisa ndelok kembang ing tanduran mrica ireng nalika padha mekrok.
Asli
USD 75.09

Asli

12 Lili

Andhap Asor
USD 53.64

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 73.75

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 101.91

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Modern
USD 53.64

Modern

Gerbera, lili lan aster

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 101.91

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 53.64

Bayangan

12 Mawar

Lembut
USD 53.64

Lembut

Mawar lan gypsophila

Kepinginan
USD 101.91

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 75.09

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Urip Iku Endah
USD 101.91

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Melodik
USD 75.09

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 53.64

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Royalti
USD 73.75

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Kelanggengan
USD 53.64

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 73.75

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Ngungkapke Trisno
USD 101.91

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kepinginan
USD 75.09

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)