Pangiriman kembang seger kang cepet in Libya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tripoli lan 13 kuta ing Libya

Buket Misuwur ing Libya


Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili