Pangiriman kembang seger kang cepet in Lithuania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vilnius lan 6 kuta ing Lithuania

Ibu kutha Lithuania iku Vilnius karo kembang nasionale yaiku rue. Kembang kuning cilik iki ora bakal salah dadi kembang sing wis kondhang, amarga duwe sejarah dawa lan hebat. Digunakake dening Pliny the Elder kanggo tujuan pengobatan lan dening Ophelia ing Hamlet, kembang iki wis disebut minangka "ramuan berkah". Kembang cilik iki uga digunakake kanthi tradisional ing mantenan kanggo lambang kemurnian sepasang temanten. Kembang uga dinggo ing macem-macem festival lan perayaan, kalebu titik balik srengenge mangsa panas Lithuania. Nalika festival, karangan kembang sing digawe saka kembang linden kuning lan putih dadi lambang srengenge. Siji lilin murup lan diselehake ing karangan kembang kanggo ngewangi mandu lan nyambut srengenge teka. Kembang daylily oranye uga kerep digunakake ing perayaan. Saperangan kebiasaan sing uga nganggo kembang, kalebu ora tau mlebu menyang omahe wong liya tanpa nggawa hadiah kembang. Saiki, saperangan kembang kang populer kalebu mawar, kembang matahari, iris, lan gerbera werna padhang, dene mawar jambon biasane disiapake kanggo mantenan lan Dina Valentine. Taman-taman cilik umume ngubengi omah, lan salah siji adat bab kembang sing penting kudu dieling-eling, yaiku cacahe batang kembang kudu genep. Iki utamane ditrapke nalika ing pemakaman lan kanggo tandha kuburan.

Buket Misuwur ing Lithuania


Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

    
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

    
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

    

Tawaran Khusus: Trisno Rahasia

Informasi