Pangiriman kembang seger kang cepet in Lithuania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vilnius lan 6 kuta ing Lithuania

Ibu kutha Lithuania iku Vilnius karo kembang nasionale yaiku rue. Kembang kuning cilik iki ora bakal salah dadi kembang sing wis kondhang, amarga duwe sejarah dawa lan hebat. Digunakake dening Pliny the Elder kanggo tujuan pengobatan lan dening Ophelia ing Hamlet, kembang iki wis disebut minangka "ramuan berkah". Kembang cilik iki uga digunakake kanthi tradisional ing mantenan kanggo lambang kemurnian sepasang temanten. Kembang uga dinggo ing macem-macem festival lan perayaan, kalebu titik balik srengenge mangsa panas Lithuania. Nalika festival, karangan kembang sing digawe saka kembang linden kuning lan putih dadi lambang srengenge. Siji lilin murup lan diselehake ing karangan kembang kanggo ngewangi mandu lan nyambut srengenge teka. Kembang daylily oranye uga kerep digunakake ing perayaan. Saperangan kebiasaan sing uga nganggo kembang, kalebu ora tau mlebu menyang omahe wong liya tanpa nggawa hadiah kembang. Saiki, saperangan kembang kang populer kalebu mawar, kembang matahari, iris, lan gerbera werna padhang, dene mawar jambon biasane disiapake kanggo mantenan lan Dina Valentine. Taman-taman cilik umume ngubengi omah, lan salah siji adat bab kembang sing penting kudu dieling-eling, yaiku cacahe batang kembang kudu genep. Iki utamane ditrapke nalika ing pemakaman lan kanggo tandha kuburan.

Buket Misuwur ing Lithuania


Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   

Tawaran Khusus: Trisno Rahasia

Informasi