Pangiriman kembang seger kang cepet in Lithuania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vilnius lan 21 kuta ing Lithuania

Ibu kutha Lithuania iku Vilnius karo kembang nasionale yaiku rue. Kembang kuning cilik iki ora bakal salah dadi kembang sing wis kondhang, amarga duwe sejarah dawa lan hebat. Digunakake dening Pliny the Elder kanggo tujuan pengobatan lan dening Ophelia ing Hamlet, kembang iki wis disebut minangka "ramuan berkah". Kembang cilik iki uga digunakake kanthi tradisional ing mantenan kanggo lambang kemurnian sepasang temanten. Kembang uga dinggo ing macem-macem festival lan perayaan, kalebu titik balik srengenge mangsa panas Lithuania. Nalika festival, karangan kembang sing digawe saka kembang linden kuning lan putih dadi lambang srengenge. Siji lilin murup lan diselehake ing karangan kembang kanggo ngewangi mandu lan nyambut srengenge teka. Kembang daylily oranye uga kerep digunakake ing perayaan. Saperangan kebiasaan sing uga nganggo kembang, kalebu ora tau mlebu menyang omahe wong liya tanpa nggawa hadiah kembang. Saiki, saperangan kembang kang populer kalebu mawar, kembang matahari, iris, lan gerbera werna padhang, dene mawar jambon biasane disiapake kanggo mantenan lan Dina Valentine. Taman-taman cilik umume ngubengi omah, lan salah siji adat bab kembang sing penting kudu dieling-eling, yaiku cacahe batang kembang kudu genep. Iki utamane ditrapke nalika ing pemakaman lan kanggo tandha kuburan.

Buket Misuwur ing Lithuania


Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Asli

Asli

12 Lili

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   
Antusias

Antusias

Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Mesem

Mesem

Mawar

   


Tawaran Khusus: Trisno Rahasia

Informasi