Pangiriman kembang seger kang cepet in Lithuania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vilnius lan 6 kuta ing Lithuania

Ibu kutha Lithuania iku Vilnius karo kembang nasionale yaiku rue. Kembang kuning cilik iki ora bakal salah dadi kembang sing wis kondhang, amarga duwe sejarah dawa lan hebat. Digunakake dening Pliny the Elder kanggo tujuan pengobatan lan dening Ophelia ing Hamlet, kembang iki wis disebut minangka "ramuan berkah". Kembang cilik iki uga digunakake kanthi tradisional ing mantenan kanggo lambang kemurnian sepasang temanten. Kembang uga dinggo ing macem-macem festival lan perayaan, kalebu titik balik srengenge mangsa panas Lithuania. Nalika festival, karangan kembang sing digawe saka kembang linden kuning lan putih dadi lambang srengenge. Siji lilin murup lan diselehake ing karangan kembang kanggo ngewangi mandu lan nyambut srengenge teka. Kembang daylily oranye uga kerep digunakake ing perayaan. Saperangan kebiasaan sing uga nganggo kembang, kalebu ora tau mlebu menyang omahe wong liya tanpa nggawa hadiah kembang. Saiki, saperangan kembang kang populer kalebu mawar, kembang matahari, iris, lan gerbera werna padhang, dene mawar jambon biasane disiapake kanggo mantenan lan Dina Valentine. Taman-taman cilik umume ngubengi omah, lan salah siji adat bab kembang sing penting kudu dieling-eling, yaiku cacahe batang kembang kudu genep. Iki utamane ditrapke nalika ing pemakaman lan kanggo tandha kuburan.

Buket Misuwur ing Lithuania


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

    
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

    
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

    

Tawaran Khusus: Trisno Rahasia

Informasi