Pangiriman kembang seger kang cepet in Lithuania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Vilnius lan 6 kuta ing Lithuania

Ibu kutha Lithuania iku Vilnius karo kembang nasionale yaiku rue. Kembang kuning cilik iki ora bakal salah dadi kembang sing wis kondhang, amarga duwe sejarah dawa lan hebat. Digunakake dening Pliny the Elder kanggo tujuan pengobatan lan dening Ophelia ing Hamlet, kembang iki wis disebut minangka "ramuan berkah". Kembang cilik iki uga digunakake kanthi tradisional ing mantenan kanggo lambang kemurnian sepasang temanten. Kembang uga dinggo ing macem-macem festival lan perayaan, kalebu titik balik srengenge mangsa panas Lithuania. Nalika festival, karangan kembang sing digawe saka kembang linden kuning lan putih dadi lambang srengenge. Siji lilin murup lan diselehake ing karangan kembang kanggo ngewangi mandu lan nyambut srengenge teka. Kembang daylily oranye uga kerep digunakake ing perayaan. Saperangan kebiasaan sing uga nganggo kembang, kalebu ora tau mlebu menyang omahe wong liya tanpa nggawa hadiah kembang. Saiki, saperangan kembang kang populer kalebu mawar, kembang matahari, iris, lan gerbera werna padhang, dene mawar jambon biasane disiapake kanggo mantenan lan Dina Valentine. Taman-taman cilik umume ngubengi omah, lan salah siji adat bab kembang sing penting kudu dieling-eling, yaiku cacahe batang kembang kudu genep. Iki utamane ditrapke nalika ing pemakaman lan kanggo tandha kuburan.

Buket Misuwur ing Lithuania


Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

    
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

    
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    

Tawaran Khusus: Trisno Rahasia

Informasi