Šiauliai Pangiriman Kembang

Ing Lithuania sisih lor dumunung kutha religius sing penting yaiku Siauliai. Minangka kutha kapapat paling gedhe ing negara iku, kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis taman lan kebon. Kebon botani ing kutha ngemot luwih saka 180 jinis tanduran lan kembang asli Lithuania. Lili lan lavender sawijine kembang favorit, bareng karo dahlia, mawar, kembang matahari lan tulip.

Apik
USD 80.32

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ngaku Trisno
USD 80.32

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno Sing Asing
USD 80.32

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 102.22

Katresnan

12 Mawar

Aku Leren Dhisik
USD 80.32

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Setya
USD 112.44

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 141.65

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Pangayoman
USD 141.65

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Setya
USD 112.44

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 80.32

Arep-arep

Gerbera

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 144.57

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kepinginan
USD 141.65

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA