Šiauliai Pangiriman Kembang

Ing Lithuania sisih lor dumunung kutha religius sing penting yaiku Siauliai. Minangka kutha kapapat paling gedhe ing negara iku, kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis taman lan kebon. Kebon botani ing kutha ngemot luwih saka 180 jinis tanduran lan kembang asli Lithuania. Lili lan lavender sawijine kembang favorit, bareng karo dahlia, mawar, kembang matahari lan tulip.
Wanito Ayu
USD 102.29

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kasenengan
USD 163.66

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Perawatan Ibu
USD 143.20

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 102.29

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Wanito Sing Nyenengake
USD 102.29

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Melodik
USD 143.20

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 117.63

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Antusias
USD 102.29

Antusias

Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 102.29

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 117.63

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 163.66

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Mulyo
USD 163.66

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 102.29

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Andhap Asor
USD 102.29

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Apik Banget
USD 184.12

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 163.66

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Ngungkapke Trisno
USD 163.66

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Sedep
USD 143.20

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top