Šiauliai Pangiriman Kembang

Ing Lithuania sisih lor dumunung kutha religius sing penting yaiku Siauliai. Minangka kutha kapapat paling gedhe ing negara iku, kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis taman lan kebon. Kebon botani ing kutha ngemot luwih saka 180 jinis tanduran lan kembang asli Lithuania. Lili lan lavender sawijine kembang favorit, bareng karo dahlia, mawar, kembang matahari lan tulip.
Wanito Ayu
USD 68.63

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kasenengan
USD 109.81

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Perawatan Ibu
USD 96.09

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 68.63

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Wanito Sing Nyenengake
USD 68.63

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Melodik
USD 96.09

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 78.93

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Antusias
USD 68.63

Antusias

Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 68.63

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 78.93

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 109.81

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Mulyo
USD 109.81

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 68.63

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Andhap Asor
USD 68.63

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Apik Banget
USD 123.54

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 109.81

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Ngungkapke Trisno
USD 109.81

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Sedep
USD 96.09

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)