Kaunas Pangiriman Kembang

Kaunas yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Lithuania. Lokasine pas ing sisih badan banyu kang penting ndadekake wilayah iki cocok kanggo tuwuhe kembang. Ana saperangan taman, kebon lan lahan ijo ing kutha. Ing taman botani pengunjung bisa nemokake kembang peony, mawar lan dahlia. Taman kasebut uga ngemot kembang hostas ing wilayah sing iyup. Kembang rue, aster lan lili yaiku kembang liya sing thukul ing taman-taman.

Kelanggengan
USD 80.93

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Katresnan
USD 103.00

Katresnan

12 Mawar

Kepinginan
USD 113.30

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 113.30

Melodik

24 Mawar

Wicaksono
USD 80.93

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Minggat Karo Aku
USD 80.93

Minggat Karo Aku

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 142.73

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Setya
USD 113.30

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Arep-arep
USD 80.93

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 80.93

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Ora iso lali
USD 80.93

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 145.68

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA