Kaunas Pangiriman Kembang

Kaunas yaiku kutha kaloro paling gedhe ing Lithuania. Lokasine pas ing sisih badan banyu kang penting ndadekake wilayah iki cocok kanggo tuwuhe kembang. Ana saperangan taman, kebon lan lahan ijo ing kutha. Ing taman botani pengunjung bisa nemokake kembang peony, mawar lan dahlia. Taman kasebut uga ngemot kembang hostas ing wilayah sing iyup. Kembang rue, aster lan lili yaiku kembang liya sing thukul ing taman-taman.
Optimis
USD 69.96

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kebecikan
USD 69.96

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget
USD 69.96

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 69.96

Antusias

Mawar

Mulyo
USD 111.94

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Sabar
USD 69.96

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 69.96

Enom

Lili lan mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 80.45

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Trisno Tenan
USD 69.96

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 69.96

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Pantes
USD 80.45

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Roso Syukur
USD 69.96

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 80.45

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Tansah Sehat
USD 80.45

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kamewahan
USD 69.96

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 111.94

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Tabah
USD 111.94

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Dewekan
USD 97.94

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)