Klaipėda Pangiriman Kembang

Klaipeda yaiku kutha pantai lan kondhang amarga resort pinggir laut sing ayu. Kutha pelabuhan sing urip iki uga omah kanggo maneka jinis kembang werna-werni. Ing taman kutha universitas tulip padha mekrok nalika mangsa semi. Taman iki uga ngemot rue, lili lan papaver. Bromelia uga bisa ditemokake ing taman.
Ikatan Katresnan
USD 68.49

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tau Setya
USD 78.77

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Andhap Asor
USD 68.49

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 95.89

Melodik

24 Mawar

Sabar
USD 68.49

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Mikirne Awake Dhewe
USD 68.49

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 68.49

Pesona Diwoso

Mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 68.49

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Joyo
USD 68.49

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 95.89

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Sedep
USD 95.89

Sedep

Lili lan mawar

Teguh
USD 78.77

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 95.89

Nyawiji

24 mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 68.49

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Royalti
USD 78.77

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 68.49

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kekuwatan
USD 78.77

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tabah
USD 109.59

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)