Klaipėda Pangiriman Kembang

Klaipeda yaiku kutha pantai lan kondhang amarga resort pinggir laut sing ayu. Kutha pelabuhan sing urip iki uga omah kanggo maneka jinis kembang werna-werni. Ing taman kutha universitas tulip padha mekrok nalika mangsa semi. Taman iki uga ngemot rue, lili lan papaver. Bromelia uga bisa ditemokake ing taman.
Ikatan Katresnan
USD 102.15

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tau Setya
USD 117.47

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Andhap Asor
USD 102.15

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 143.01

Melodik

24 Mawar

Sabar
USD 102.15

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Mikirne Awake Dhewe
USD 102.15

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 102.15

Pesona Diwoso

Mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 102.15

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Joyo
USD 102.15

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 143.01

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Sedep
USD 143.01

Sedep

Lili lan mawar

Teguh
USD 117.47

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 143.01

Nyawiji

24 mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 102.15

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Royalti
USD 117.47

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 102.15

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kekuwatan
USD 117.47

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tabah
USD 163.43

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top