Vilnius Pangiriman Kembang

Diarani minangka “Yerusalem saka Lor”, Vilnius uga ibukutha Lithuania. Kutha iki omah kanggo macem-macem taman lan kebon sing tansah katon mekrok. Taman Istana Presiden mbanggakake tampilan werna-werni saka mawar abang. Taman iku uga duwe saperangan jinis aster maneka werna. Tulip kelir apa wae bisa didelok nalika mangsa semi, bareng karo mawar teh lan hibrida.
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 102.07

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Enak
USD 163.31

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Lara Ati
USD 163.31

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 102.07

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Arep-arep
USD 102.07

Arep-arep

Gerbera

Kepinginan
USD 163.31

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 102.07

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Sasmito
USD 102.07

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ora iso lali
USD 102.07

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 117.38

Roso Anget

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 102.07

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Kasombongan
USD 142.89

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 117.38

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Andhap Asor
USD 102.07

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kasenengan
USD 163.31

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 102.07

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Bayangan
USD 102.07

Bayangan

12 Mawar

Tentrem
USD 102.07

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top