Vilnius Pangiriman Kembang

Diarani minangka “Yerusalem saka Lor”, Vilnius uga ibukutha Lithuania. Kutha iki omah kanggo macem-macem taman lan kebon sing tansah katon mekrok. Taman Istana Presiden mbanggakake tampilan werna-werni saka mawar abang. Taman iku uga duwe saperangan jinis aster maneka werna. Tulip kelir apa wae bisa didelok nalika mangsa semi, bareng karo mawar teh lan hibrida.

Katresnan Sing Awet
USD 111.25

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Katresnan
USD 101.13

Katresnan

12 Mawar

Enom
USD 79.46

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 140.14

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kamewahan
USD 79.46

Kamewahan

Mawar lan lili

Setya
USD 111.25

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 79.46

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Nyolowedi
USD 140.14

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Arep-arep
USD 79.46

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 111.25

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Pengarep-arep
USD 79.46

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Ayu
USD 79.46

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA