Pangiriman kembang seger kang cepet in Luksemburg. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Luxembourg lan 6 kuta ing Luksemburg

Buket Misuwur ing Luksemburg


Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Salam

Salam

24 Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila