Berovo Pangiriman Kembang

Kutha cilik Berovo dumunung ing sisih wetan ibukutha. Kutha iki omah kanggo biara lan pengrajin kang trampil. Lokasine ing sisih kali ndadekake wilayah iki cocok kanggo tuwuhe macem-macem tanduran lan kembang. Saperangan kembang asli Makedonia bisa ditemokake ing kutha iki kalebu poppy lan wit sakura. Kembang liar thukul ing pinggiran kali lan pengunjung bisa nemokake ironwort thukul ing sekitar pegunungan.

Kebecikan
USD 60.56

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Aku Leren Dhisik
USD 60.56

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Antusias
USD 60.56

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 60.56

Tentrem

8 Mawar

Manis
USD 84.78

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Pengarep-arep
USD 60.56

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 60.56

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Nyolowedi
USD 113.61

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Godha
USD 60.56

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Tenan
USD 60.56

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Sasmito
USD 60.56

Sasmito

Mawar lan gladiol

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 82.18

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA