Pangiriman kembang seger kang cepet in Madagaskar. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Antananarivo lan 58 kuta ing Madagaskar

Ana sak deretan maneka werna tanduran lan kembang asli saka Madagaskar (Madagascar) sing apik banget, kalebu kembang nasional, Poinciana. Kembang abang sing khas iki uga disebut minangka Delonix Regina lan bisa njaga kemewahan kembange nganti wolung minggu. Negara berpulo iki omah kanggo luwih saka 12.000 tanduran, kanthi mlati Madagaskar (Madagascar) minangka permata pulo iki. Barisan tanduran sing dawa ngasilake kembang putih cilik kasebut ngebaki kebon karo arume sing legi. Sing kudu digatekake yaiku mlati Madagaskar ora ana hubungane karo kulawarga mlati, nanging ing kasunyatan kembang iki sawijine stefanot utawa kudung manten. Kembang liya sing populer yaiku vinca utawa kembang periwinkle. Tanduran semusim iki bisa ditemokake uwoh ing wadah-wadah lan pot-pot ing saindhenging negara, lan kembang-kembang ungu cilik uga umum digunakake ing karangan kembang. Ing ibu kutha Antananarivo, teras-teras cilik lan taman-taman pondok dadi dekorasi latar mburi. Kembang populer liyane ing Madagaskar kalebu 1.000 jinis kembang anggrek asli saka negara iki, lan saperangan jinis sing beda saka kembang sepatu lan dianthus. Madagaskar uga duwe kembang putri ayu sing nengsemake, sing meh ketok cemlorot biru ing wayah surup.

Buket Misuwur ing Madagaskar


Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Kesan Sing Awet

Informasi