Pangiriman kembang seger kang cepet in Madagaskar. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Antananarivo lan 6 kuta ing Madagaskar

Ana sak deretan maneka werna tanduran lan kembang asli saka Madagaskar (Madagascar) sing apik banget, kalebu kembang nasional, Poinciana. Kembang abang sing khas iki uga disebut minangka Delonix Regina lan bisa njaga kemewahan kembange nganti wolung minggu. Negara berpulo iki omah kanggo luwih saka 12.000 tanduran, kanthi mlati Madagaskar (Madagascar) minangka permata pulo iki. Barisan tanduran sing dawa ngasilake kembang putih cilik kasebut ngebaki kebon karo arume sing legi. Sing kudu digatekake yaiku mlati Madagaskar ora ana hubungane karo kulawarga mlati, nanging ing kasunyatan kembang iki sawijine stefanot utawa kudung manten. Kembang liya sing populer yaiku vinca utawa kembang periwinkle. Tanduran semusim iki bisa ditemokake uwoh ing wadah-wadah lan pot-pot ing saindhenging negara, lan kembang-kembang ungu cilik uga umum digunakake ing karangan kembang. Ing ibu kutha Antananarivo, teras-teras cilik lan taman-taman pondok dadi dekorasi latar mburi. Kembang populer liyane ing Madagaskar kalebu 1.000 jinis kembang anggrek asli saka negara iki, lan saperangan jinis sing beda saka kembang sepatu lan dianthus. Madagaskar uga duwe kembang putri ayu sing nengsemake, sing meh ketok cemlorot biru ing wayah surup.

Buket Misuwur ing Madagaskar


Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Asli

Asli

12 Lili

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Kesan Sing Awet

Informasi