Fianarantsoa Pangiriman Kembang

Fianarantsoa misuwur minangka pusat intelektual lan budhaya Madagaskar. Iklim tropis ing daerah iki uga pas kanggo tuwuhe maneka jinis tanduran lan kembang asli Madagaskar. Senajan kebon anggur dadi pemandangan umum, pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis kembang kelir padhang. Kembang kasebut kalebu lavender lan kembang matahari. Poinsettia lan kembang sepatu uga umum ana ing kutha iki. Uga aja nganti nglewatake kembang sing ayu-ayu saka wit Poinciana.
Aku Leren Dhisik
USD 50.16

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Bayangan
USD 50.16

Bayangan

12 Mawar

Sabar
USD 50.16

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 50.16

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Manis
USD 70.23

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Ayu Tenan
USD 50.16

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 50.16

Ngaku Trisno

Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 50.16

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Trisno Marang Alam
USD 70.23

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 50.16

Nyenengake

Anyelir, mawar

Nutup Janji
USD 59.57

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Wong Enom
USD 50.16

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 59.57

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tau Setya
USD 59.57

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Apik Tenan
USD 56.43

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 70.23

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 82.77

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Rujuk
USD 82.77

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top