Fianarantsoa Pangiriman Kembang

Fianarantsoa misuwur minangka pusat intelektual lan budhaya Madagaskar. Iklim tropis ing daerah iki uga pas kanggo tuwuhe maneka jinis tanduran lan kembang asli Madagaskar. Senajan kebon anggur dadi pemandangan umum, pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis kembang kelir padhang. Kembang kasebut kalebu lavender lan kembang matahari. Poinsettia lan kembang sepatu uga umum ana ing kutha iki. Uga aja nganti nglewatake kembang sing ayu-ayu saka wit Poinciana.

Andhap Asor
USD 66.68

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Panariman
USD 66.68

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ikatan Katresnan
USD 66.68

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 93.35

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Apik Banget
USD 120.02

Apik Banget

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 120.02

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ndelok Sing Cepet
USD 106.68

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Sabar
USD 66.68

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Nyekel Sliramu
USD 66.68

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 66.68

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Lara Ati
USD 106.68

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 66.68

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA