Toamasina Pangiriman Kembang

Toamasina yaiku kutha turis sing populer. Dumunung ing pinggir segara lan iklim anget ndadekake kutha iki cocok kanggo tuwuhe maneka tanduran tropis asli Madagaskar. Bebarengan karo kembang saka wit Poinciana, pengunjung uga bisa nemokake kembang sepatu kelir padhang lan heliconia.

Agung
USD 94.64

Agung

12 Mawar lan lili

Andhap Asor
USD 67.60

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kebecikan
USD 67.60

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 67.60

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ikatan Katresnan
USD 67.60

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Apik Banget
USD 121.68

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 121.68

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Sabar
USD 67.60

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Nyekel Sliramu
USD 67.60

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 67.60

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Lara Ati
USD 108.16

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 121.68

Trisno Sing Murni

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA