Pangiriman kembang seger kang cepet in Makau. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Makau lan 2 kuta ing Makau

Amarga negara Makau (Macau) wujude kaya kembang teratai, mulane trep yen kembang iki duwe festival dhewe. Saben taun, ewunan kembang sing ayu-ayu padha kemambang ing kolam-kolam kutha lan kembang teratai ing pot-pot gedhe kanthi strategis diselehake ing saindhenging lurung-lurung kutha. Ibu kutha dijenengi padha karo jeneng negara, lan tanduran teratai sing endah lan eksotis iki akeh ditemokake ing desa-desa. Anane hubungan kuwat antarane negara karo China, akeh perayaan budaya sing padha diselenggarakake ing kutha iki. Taun Baru Imlek uga dirayakake karo ewunan kembang api, naga lan mawar. Festival A-Ma dianakake ing sasi Maret, yaiku sawijine adat kebiasaan kanggo nggawa hadiah kembang menyang kuil dewi, A-Ma. Dewi iku diceritakake minangka dewi sing heroik nulung rakyate saka bencana badai, lan saben taun rakyat Makau (Macau) tansah ngeling-eling jasa dewi kasebut kanthi ucapan matur nuwun. Kembang populer liyane kalebu anggrek lan azalea lokal, karo kembang sing ayu-ayu saka tanduran sikat botol abang. Wong Makau seneng ngirim kembang, lan saperangan favorit dheweke kalebu mawar jambon, putih, lan abang uga anyelir. Kembang lili uga kondhang kanggo dikirimake, amarga bisa nyatakake rasa apa wae tanpa gawe lara ati.

Buket Misuwur ing Makau

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

   
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

   

Tawaran Khusus: Pantes

Informasi