Pangiriman kembang seger kang cepet in Maladewa. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Male lan 6 kuta ing Maladewa

Buket Misuwur ing Maladewa


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar