Pangiriman kembang seger kang cepet in Malawi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Lilongwe lan 6 kuta ing Malawi

Buket Misuwur ing Malawi


Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila