Pangiriman kembang seger kang cepet in Malaysia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kuala Lumpur lan 114 kuta ing Malaysia

Negara Malaysia duwe musim kang sempurna ing sadawane tahun kanggo thukule kembang. Ing wulan Juli, diadakne Festival Floral Malaysia tahunan, lan pecinta kembang isa nikmati ewonan varietas kembang sing beda-beda. Pengunjung uga isa ndelok parade kendaraan saka kembang sing dibentuk dadi kewan sing mlaku ing dalanan kuta Kuala Lumpur, Malaysia. Sajerone dina-dina prei wong Islam, ing wulan Ramadhan, akeh wong Malaysia nyisihne wektu kanggo ndelehne karangan kembang ing makam kanca-kanca lan wong sing ditrisnani. Kembang nasional Malaysia iku kembang sepatu abang mekar sing indah utawa rosa-sinensis lan iso didelok mekare ing sakdawane tahun neng kabeh negara. Wong Malaysia kerep nguwehi kembang minongko hadiah, nanging kembang tertentu dianggep dadi pertanda sing elek. Kembang kamboja iku kembang sing apik, wangi lan kondang sak donya, nanging ora ngono ing Malaysia, masiya iku kembang biasa, kamboja mung digawe minongko upacara kepaten ing Malaysia.

Buket Misuwur ing Malaysia


Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   


Tawaran Khusus: Kasenengan

Informasi