Johor Baru Pangiriman Kembang

Salah siji kutha paling gedhe ing Malaysia yaiku Johor Bahru. Kutha iki duwe iklim anget lan tropis sing cocok kanggo thukule maneka jinis tanduran lan kembang. Macem kembang kang bisa ditemokake kayata teratai lan saperangan jinis lili. Aster lan anyelir uga sawangan umum ing kutha.
Royalti
USD 73.40

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Nyawiji
USD 89.92

Nyawiji

24 mawar

Kajogo
USD 73.40

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 64.23

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 64.23

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tentrem
USD 64.23

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 64.23

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Lara Ati
USD 102.15

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 64.23

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 89.92

Melodik

24 Mawar

Mulyo
USD 102.15

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Enak
USD 102.15

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 102.15

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Ngapusi
USD 64.23

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 73.40

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 89.92

Alus

24 Mawar lan lilac

Apik-apik
USD 64.23

Apik-apik

12 Mawar

Manis
USD 89.92

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top