Johor Baru Pangiriman Kembang

Salah siji kutha paling gedhe ing Malaysia yaiku Johor Bahru. Kutha iki duwe iklim anget lan tropis sing cocok kanggo thukule maneka jinis tanduran lan kembang. Macem kembang kang bisa ditemokake kayata teratai lan saperangan jinis lili. Aster lan anyelir uga sawangan umum ing kutha.
Royalti
USD 110.15

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Nyawiji
USD 134.94

Nyawiji

24 mawar

Kajogo
USD 110.15

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 96.38

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 96.38

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tentrem
USD 96.38

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor Sing Apik
USD 96.38

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Lara Ati
USD 153.30

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 96.38

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 134.94

Melodik

24 Mawar

Mulyo
USD 153.30

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Enak
USD 153.30

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 153.30

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Ngapusi
USD 96.38

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 110.15

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 134.94

Alus

24 Mawar lan lilac

Apik-apik
USD 96.38

Apik-apik

12 Mawar

Manis
USD 134.94

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top