Kampung Baru Subang Pangiriman Kembang

Kampung Baru Subang kutha sepi kang narik pengunjung sing pengen santai. Kutha dikebaki karo kembang kayata lili banyu lan teratai. Anggrek, kembang mum lan gladiola uga umum ing kana. Akeh saka kembang kasebut sing uga bisa dituku ing pasar-pasar lokal.
Rangkul
USD 110.62

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 135.51

Kasetyan

24 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 110.62

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 153.95

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 96.79

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Pengarep-arep
USD 96.79

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 174.23

Apik Banget

Mawar

Kasombongan
USD 135.51

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 153.95

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 96.79

Kamewahan

Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan
USD 135.51

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 110.62

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 153.95

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 153.95

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Wanito Ayu
USD 96.79

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 96.79

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pantes
USD 110.62

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Enom
USD 96.79

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top