Kampung Baru Subang Pangiriman Kembang

Kampung Baru Subang kutha sepi kang narik pengunjung sing pengen santai. Kutha dikebaki karo kembang kayata lili banyu lan teratai. Anggrek, kembang mum lan gladiola uga umum ing kana. Akeh saka kembang kasebut sing uga bisa dituku ing pasar-pasar lokal.
Rangkul
USD 73.03

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 89.47

Kasetyan

24 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 73.03

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 101.64

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 63.90

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Pengarep-arep
USD 63.90

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 115.03

Apik Banget

Mawar

Kasombongan
USD 89.47

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 101.64

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 63.90

Kamewahan

Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan
USD 89.47

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 73.03

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 101.64

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 101.64

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Wanito Ayu
USD 63.90

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 63.90

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pantes
USD 73.03

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Enom
USD 63.90

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top