Klang Pangiriman Kembang

Klang dianggep dadi kutha kerajaan negara bageyan Malaysia Selangor. Amarga musim muson taunan, kutha iki duwe maneka jinis tanduran lan kembang asli Malaysia sing thukul ing wilayah kasebut. Saperangan kembang iku kalebu lili banyu lan iris. Ing Klang uga ana tanduran rambat honeysuckle lan saperangan mawar impor.

Trisno Rahasia
USD 103.07

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Wanito Ayu
USD 80.98

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Panariman
USD 80.98

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 80.98

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 113.38

Kasetyan

24 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 142.83

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bayangan
USD 80.98

Bayangan

12 Mawar

Godha
USD 142.83

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Urip Iku Endah
USD 142.83

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 80.98

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Antusias
USD 80.98

Antusias

Mawar

Tau Setya
USD 103.07

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA