Pangiriman kembang seger kang cepet in Malta. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Valletta lan 6 kuta ing Malta

Buket Misuwur ing Malta


Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Asli

Asli

12 Lili

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Salam

Salam

24 Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila