Pangiriman kembang seger kang cepet in Maroko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Rabat lan 24 kuta ing Maroko

Senajan Maroko (Morocco) ora duwe kembang nasional, nanging iku ora ateges negara iki kakurangan macem-macem kembang werna- werni. Mawar disenengi dening masyarakat Maroko, dadi ana festival kanggo kembang kasebut. The Moussem des Roses dianakake ing kutha Kelaat M'Gouna, kanggo ngrayakake panen mawar Damask sing ditresnani para warga. Kembang werna jambon iku digunakake kanggo aroma minyak wangi lan lengo sing disenengi dening kabeh wong wadon sak donya. Ing ibu kutha Rabat, latar-latar kebak karo mlati sing wangi lan kembang sepatu. Wit karang lan jacaranda sing duwe kembang biru jejer-jejer ing dalan-dalan kutha, ing njero latar kutha yaiku tanduran century sing ngembang mung sapisan sakdurunge mati. Ing desa, padang rumput kebak karo kembang lupin, snowflake, lan krokus. Saperangan jinis anggrek sing beda bisa ditemokake uwoh ing Maroko (Morocco). Kembang tansah dadi hadiah populer ing Maroko, lan kerep digunakake ing upacara pemakaman. Kembang lili putih sing elegan utawa sak buket mawar putih biasa digunakake kanggo ngungkapake rasa simpati lan melu belasungkawa amarga kelangan wong sing disayangi.

Buket Misuwur ing Maroko


Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   


Tawaran Khusus: Trisno Sing Suci

Informasi