Pangiriman kembang seger kang cepet in Maroko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Rabat lan 23 kuta ing Maroko

Senajan Maroko (Morocco) ora duwe kembang nasional, nanging iku ora ateges negara iki kakurangan macem-macem kembang werna- werni. Mawar disenengi dening masyarakat Maroko, dadi ana festival kanggo kembang kasebut. The Moussem des Roses dianakake ing kutha Kelaat M'Gouna, kanggo ngrayakake panen mawar Damask sing ditresnani para warga. Kembang werna jambon iku digunakake kanggo aroma minyak wangi lan lengo sing disenengi dening kabeh wong wadon sak donya. Ing ibu kutha Rabat, latar-latar kebak karo mlati sing wangi lan kembang sepatu. Wit karang lan jacaranda sing duwe kembang biru jejer-jejer ing dalan-dalan kutha, ing njero latar kutha yaiku tanduran century sing ngembang mung sapisan sakdurunge mati. Ing desa, padang rumput kebak karo kembang lupin, snowflake, lan krokus. Saperangan jinis anggrek sing beda bisa ditemokake uwoh ing Maroko (Morocco). Kembang tansah dadi hadiah populer ing Maroko, lan kerep digunakake ing upacara pemakaman. Kembang lili putih sing elegan utawa sak buket mawar putih biasa digunakake kanggo ngungkapake rasa simpati lan melu belasungkawa amarga kelangan wong sing disayangi.

Buket Misuwur ing Maroko


Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Mesem

Mesem

Mawar

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Trisno Sing Suci

Informasi