Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet
Kode Produk: prod161
Rega: USD 107.71
Tingkatne: USD 0.00
Tambah barang: USD 0.00
Pangiriman: USD 16.09
Jumlah: USD 107.71
Potongan: 0% = USD
Jumlah Kabeh: USD 0.00
Buket mawar jingga lan putih, anggrek kuning. Ditambah kertu ucapan (gratis).

Pesena liwat online (scroll mengisor).
Pesen gampang lan cepet - ora perlu akun.

Apa sliramu duwe kode diskon?

Tingkatne (nambah kembang ing pesenanmu)?

Tambah barang

Chocolates:


Teddy Bears:


Info Pelanggan sing Mbalik

Kita ora nerapne login kanggo pelanggan. Kita ora nyimpen informasi pribadimu. Lebokno informasi pribadimu ing ngisor iki.

Sliramu isa tuku siji buket per pesenan.

Cara pembayaran (kita luwih seneng PayPal)

Tamu mbayar PayPal (PayPal Guest Checkout) ngijinke sliramu mbayar nganggo kertu kredit utawa kertu debit kalebu Mastercard tanpa kudu mbukak akun PayPal.

Bayar karo:

Panampa (wong sing dikirimi barang):

Jeneng Panampa:
Nomer Telpun Panampa:
Nomer Telpun Panampa #2 (opsional):
Tanggal Pangiriman

Negara Pangiriman:   Maroko
Kuta Pangiriman:   Marrakech
Zip / Kode Pos Pangiriman:
Alamat Pangiriman (ing Maroko):
ora weruh alamate?

Yen sliramu ora weruh alamat Pangirimane. Ing kotak alamat sebutna kutane lan njaluka supaya kita nelpun si panampa terus takon alamate. Kita bisa nindakne iki sakdurunge barang dikirim.

Instruksi Pangiriman Tambahan:
Pesen Kertu Ucapan (GRATIS):

Pengirim (sliramu):

Jeneng Ngarepmu:
Jeneng Mburimu:
Negara:
Wilayah:
Kuta:
Zip / Kode Pos:
Your Phone Number Your Phone Number:
Alamat Penagihan Baris 1:
Alamat Penagihan Baris 2 (optional):
Nomer Kertu Kredit / Debit:
CVV(3-4 angka terakhir sing ditulis ing bagian BURI kertumu):
Kedaluwarsa (WW/TTTT):
/
Alamat Emailmu:

Pangiriman: USD 16.09
Jumlah Kabeh: USD 0.00
kalebu 0-
Disimpen USD !

Ora perlu mbayar maneh