Pangiriman kembang seger kang cepet in Mauritania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nouakchott lan 5 kuta ing Mauritania

Buket Misuwur ing Mauritania

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Asli

Asli

12 Lili

  
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

  
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

  
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

  
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

  
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Mesem

Mesem

Mawar