Pangiriman kembang seger kang cepet in Meksiko. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Mexico City lan 136 kuta ing Meksiko

Pas Natal ing Meksiko dadi kesempatan seng apik banget kanggo nguwehne kembang poinsettia werna-werni minangka hadiah. Nalika nrima undangan kon marani omahe wong neng Meksiko, sing paling apik iku nggawa kembang. Sajerone Dina Kematian Meksiko, kembang digowo neng kuburan kanggo ngurmati wong-wong seng wes mati, lan Dina Ibu ing Meksiko mesti dinyatakne karo nguwehi kembang liar Meksiko seng apik, misale kembang tecoma utowo esperansa. Kembang sing paling lumrah lan disenengi ing Meksiko iku kembang marigold, padahal kembang nasionale Meksiko iku dahlia. Kembang werna-werni iki isa didelok mekare ing sakabehe Meksiko ing wulan-wulan musim panas lan musim gugur. Ing ibukota, Mexico City, dahlia kerep ditemokne mekar ing ngarepe gedung-gedung pemerintah. Kebun Aztec ing Xochimilco ora oleh kliwatan, merga jeneng iku artine "kebun kembang". Kebun kembang sing indah iki uga diarani "Venesiane Meksiko".

Buket Misuwur ing Meksiko

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Sabar

Buket kang cerah lan ceria sing isa nyenengne sapa wae. Kembang ranunculus kang cerah lan wernane meriah iki nyenengne lan apik, nambahi suasana musim panas, nambahi rasa meriah ing buket indah iki. Mawar putih, digabung karo anyelir jambon dadi siji karo wangine lili ditata nyeni ing buket kanggo daya tarik mata. Buket iki cocok banget kanggo nyemangati sapa wae, utawa mung kanggo ngucapne "halo". Kerep dipesen ing Ecatepec  Guadalajara  Iztapalapa  Mexico City (Ciudad de México)   Puebla de Zaragoza, pangiriman cepet lan profesional uga ana ing kuta-kuta liyane. Buket kang indah iki luwih apik yen ditambahi vas.
Informasi