Ecatepec Pangiriman Kembang

Ecatepec tau dadi bageyan saka Kekaisaran Aztec. Kutha iki uga omah kanggo macem-macem jinis tanduran lan kembang asli Meksiko. Saperangan kembang kasebut kalebu mawar lan lili stargazer, karo kembang terulak (moonflower) sing lembut. Paskah lan Festival Dina Kematian uga njedulake gladiola dawa.

Guyonan
USD 102.05

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Polos
USD 141.41

Polos

24 Mawar lan aster

Pasrah
USD 141.41

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 80.18

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 102.05

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Bungah
USD 80.18

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 112.26

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Saklawase
USD 80.18

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Roso Syukur
USD 80.18

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 141.41

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Enak
USD 141.41

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Enom
USD 80.18

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA