Puebla de Zaragoza Pangiriman Kembang

Puebla de Zaragoza yaiku papan kelairan kemerdekaan Meksiko. Kutha iki uga omah kanggo saperangan jinis tanduran lan kembang. Begonia cilik lan aster biasane ditandur ing taman-taman umum. Warga uga seneng banget karo mawar. Peony jejer-jejer ing dalanan kutha nalika mangsa semi, bareng karo gerbera lan aster werna-werni.

Misterius
USD 103.26

Misterius

12 Mawar

Pasrah
USD 143.09

Pasrah

24 Mawar

Ngapusi
USD 81.13

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 143.09

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Panariman
USD 81.13

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 103.26

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 81.13

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Setya
USD 113.58

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Saklawase
USD 81.13

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 81.13

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kekuwatan
USD 103.26

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Roso Syukur
USD 81.13

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA