Pangiriman kembang seger kang cepet in Mesir. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kairo lan 36 kuta ing Mesir

Diyakini yen wong Mesir kuno iku wong pisanan sing duwe kembang nasional, lan wong Mesir saiki isih nerapne kahanan iki. Kembang teratai iku simbol Mesir lan isa ditemoni ing kabeh wilayah Kali Nil. Mesir wis nggunakne kembang kanggo nunjukne perasaan wiwit jaman kuna biyen, lan isih kondang sampek saiki. Kembang cornflowers lan iris kerep digunakne kanggo ucapan, lan mawar sing wangi isa nunjukne kahanan apa wae contone tresna lan kekancan raket. Ing ibu kota Kairo, lan wilayah sekitare, para wanita kerep masang teratai mekar neng rambute. Mesir nalika Paskah ngrayakne festival Sham El-Nasim, utawa mulaine musim semi. Kembang didadekne hadiah lan dirajut neng rambut. Wong Mesir kuno muja lan tresna marang kembang. Latar tengah lan ruang festival Tuthmosis III dirancang nggawe bentuk kembang lotus sing ditresnani neng Mesir.

Buket Misuwur ing Mesir


Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Apik-apik

Prasaja lan elegan, kaya deweke. Buket sing prasaja, indah lan ngedap-ngedapi iki kondang ing Al Jīzah (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , nanging isa ditemokne neng endi wae. Mewah lan prasajane sak lusin mawar abang iki ora tahu isa dilalekne, lan ora ana cara sing luwih apik kanggo ndelok meseme sing ayu kajaba karo tatanan iki. Mawar abang tansah dadi lambang trisna kang romantis, lan buket iki ngungkapne bab iku kanthi cocok. Kembang-kembange kethok mewah dibuntel kertas abaca floral putih utawa ditambahi vas supaya duwe sentuhan romantis kang spesial.
Informasi