Pangiriman kembang seger kang cepet in Mesir. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kairo lan 36 kuta ing Mesir

Diyakini yen wong Mesir kuno iku wong pisanan sing duwe kembang nasional, lan wong Mesir saiki isih nerapne kahanan iki. Kembang teratai iku simbol Mesir lan isa ditemoni ing kabeh wilayah Kali Nil. Mesir wis nggunakne kembang kanggo nunjukne perasaan wiwit jaman kuna biyen, lan isih kondang sampek saiki. Kembang cornflowers lan iris kerep digunakne kanggo ucapan, lan mawar sing wangi isa nunjukne kahanan apa wae contone tresna lan kekancan raket. Ing ibu kota Kairo, lan wilayah sekitare, para wanita kerep masang teratai mekar neng rambute. Mesir nalika Paskah ngrayakne festival Sham El-Nasim, utawa mulaine musim semi. Kembang didadekne hadiah lan dirajut neng rambut. Wong Mesir kuno muja lan tresna marang kembang. Latar tengah lan ruang festival Tuthmosis III dirancang nggawe bentuk kembang lotus sing ditresnani neng Mesir.

Buket Misuwur ing Mesir


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Misterius

Misterius

12 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Apik-apik

Prasaja lan elegan, kaya deweke. Buket sing prasaja, indah lan ngedap-ngedapi iki kondang ing Al Jīzah (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , nanging isa ditemokne neng endi wae. Mewah lan prasajane sak lusin mawar abang iki ora tahu isa dilalekne, lan ora ana cara sing luwih apik kanggo ndelok meseme sing ayu kajaba karo tatanan iki. Mawar abang tansah dadi lambang trisna kang romantis, lan buket iki ngungkapne bab iku kanthi cocok. Kembang-kembange kethok mewah dibuntel kertas abaca floral putih utawa ditambahi vas supaya duwe sentuhan romantis kang spesial.
Informasi