Pangiriman kembang seger kang cepet in Mesir. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kairo lan 36 kuta ing Mesir

Diyakini yen wong Mesir kuno iku wong pisanan sing duwe kembang nasional, lan wong Mesir saiki isih nerapne kahanan iki. Kembang teratai iku simbol Mesir lan isa ditemoni ing kabeh wilayah Kali Nil. Mesir wis nggunakne kembang kanggo nunjukne perasaan wiwit jaman kuna biyen, lan isih kondang sampek saiki. Kembang cornflowers lan iris kerep digunakne kanggo ucapan, lan mawar sing wangi isa nunjukne kahanan apa wae contone tresna lan kekancan raket. Ing ibu kota Kairo, lan wilayah sekitare, para wanita kerep masang teratai mekar neng rambute. Mesir nalika Paskah ngrayakne festival Sham El-Nasim, utawa mulaine musim semi. Kembang didadekne hadiah lan dirajut neng rambut. Wong Mesir kuno muja lan tresna marang kembang. Latar tengah lan ruang festival Tuthmosis III dirancang nggawe bentuk kembang lotus sing ditresnani neng Mesir.

Buket Misuwur ing Mesir


Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

    
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Apik-apik

Prasaja lan elegan, kaya deweke. Buket sing prasaja, indah lan ngedap-ngedapi iki kondang ing Al Jīzah (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , nanging isa ditemokne neng endi wae. Mewah lan prasajane sak lusin mawar abang iki ora tahu isa dilalekne, lan ora ana cara sing luwih apik kanggo ndelok meseme sing ayu kajaba karo tatanan iki. Mawar abang tansah dadi lambang trisna kang romantis, lan buket iki ngungkapne bab iku kanthi cocok. Kembang-kembange kethok mewah dibuntel kertas abaca floral putih utawa ditambahi vas supaya duwe sentuhan romantis kang spesial.
Informasi