Pangiriman kembang seger kang cepet in Mesir. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kairo lan 38 kuta ing Mesir

Diyakini yen wong Mesir kuno iku wong pisanan sing duwe kembang nasional, lan wong Mesir saiki isih nerapne kahanan iki. Kembang teratai iku simbol Mesir lan isa ditemoni ing kabeh wilayah Kali Nil. Mesir wis nggunakne kembang kanggo nunjukne perasaan wiwit jaman kuna biyen, lan isih kondang sampek saiki. Kembang cornflowers lan iris kerep digunakne kanggo ucapan, lan mawar sing wangi isa nunjukne kahanan apa wae contone tresna lan kekancan raket. Ing ibu kota Kairo, lan wilayah sekitare, para wanita kerep masang teratai mekar neng rambute. Mesir nalika Paskah ngrayakne festival Sham El-Nasim, utawa mulaine musim semi. Kembang didadekne hadiah lan dirajut neng rambut. Wong Mesir kuno muja lan tresna marang kembang. Latar tengah lan ruang festival Tuthmosis III dirancang nggawe bentuk kembang lotus sing ditresnani neng Mesir.

Buket Misuwur ing Mesir


Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

   
Serenade

Serenade

Anggrek

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   


Tawaran Khusus: Apik-apik

Prasaja lan elegan, kaya deweke. Buket sing prasaja, indah lan ngedap-ngedapi iki kondang ing Al Jīzah (الجيزة), Aleksandria (الاسكندرية), Kairo (القاهرة), Port Said (بورسعيد), Suez (السويس) , nanging isa ditemokne neng endi wae. Mewah lan prasajane sak lusin mawar abang iki ora tahu isa dilalekne, lan ora ana cara sing luwih apik kanggo ndelok meseme sing ayu kajaba karo tatanan iki. Mawar abang tansah dadi lambang trisna kang romantis, lan buket iki ngungkapne bab iku kanthi cocok. Kembang-kembange kethok mewah dibuntel kertas abaca floral putih utawa ditambahi vas supaya duwe sentuhan romantis kang spesial.
Informasi