Pangiriman kembang seger kang cepet in Mesir. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kairo lan 36 kuta ing Mesir

Diyakini yen wong Mesir kuno iku wong pisanan sing duwe kembang nasional, lan wong Mesir saiki isih nerapne kahanan iki. Kembang teratai iku simbol Mesir lan isa ditemoni ing kabeh wilayah Kali Nil. Mesir wis nggunakne kembang kanggo nunjukne perasaan wiwit jaman kuna biyen, lan isih kondang sampek saiki. Kembang cornflowers lan iris kerep digunakne kanggo ucapan, lan mawar sing wangi isa nunjukne kahanan apa wae contone tresna lan kekancan raket. Ing ibu kota Kairo, lan wilayah sekitare, para wanita kerep masang teratai mekar neng rambute. Mesir nalika Paskah ngrayakne festival Sham El-Nasim, utawa mulaine musim semi. Kembang didadekne hadiah lan dirajut neng rambut. Wong Mesir kuno muja lan tresna marang kembang. Latar tengah lan ruang festival Tuthmosis III dirancang nggawe bentuk kembang lotus sing ditresnani neng Mesir.

Buket Misuwur ing Mesir


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Apik-apik

Prasaja lan elegan, kaya deweke. Buket sing prasaja, indah lan ngedap-ngedapi iki kondang ing Al Jīzah (الجيزة)   Aleksandria (الاسكندرية)   Kairo (القاهرة)   Port Said (بورسعيد)   Suez (السويس) , nanging isa ditemokne neng endi wae. Mewah lan prasajane sak lusin mawar abang iki ora tahu isa dilalekne, lan ora ana cara sing luwih apik kanggo ndelok meseme sing ayu kajaba karo tatanan iki. Mawar abang tansah dadi lambang trisna kang romantis, lan buket iki ngungkapne bab iku kanthi cocok. Kembang-kembange kethok mewah dibuntel kertas abaca floral putih utawa ditambahi vas supaya duwe sentuhan romantis kang spesial.
Informasi