Ora iso lali

Ora iso lali
Kode Produk: prod053
Rega: USD 75.67
Tingkatne: USD 0.00
Tambah barang: USD 0.00
Pangiriman: USD 15.00
Jumlah: USD 75.67
Potongan: 0% = USD
Jumlah Kabeh: USD 0.00
Buket cilik 6 mawar abang, 6 kembang putih. Ditambah kertu ucapan (gratis).

Pesena liwat online (scroll mengisor).
Pesen gampang lan cepet - ora perlu akun.

Apa sliramu duwe kode diskon?

Tingkatne (nambah kembang ing pesenanmu)?

Tambah barang

Chocolates:


Teddy Bears:


Info Pelanggan sing Mbalik

Kita ora nerapne login kanggo pelanggan. Kita ora nyimpen informasi pribadimu. Lebokno informasi pribadimu ing ngisor iki.

Sliramu isa tuku siji buket per pesenan.

Cara pembayaran (kita luwih seneng PayPal)

Tamu mbayar PayPal (PayPal Guest Checkout) ngijinke sliramu mbayar nganggo kertu kredit utawa kertu debit kalebu Mastercard tanpa kudu mbukak akun PayPal.

Bayar karo:

Panampa (wong sing dikirimi barang):

Jeneng Panampa:
Nomer Telpun Panampa:
Nomer Telpun Panampa #2 (opsional):
Tanggal Pangiriman

Negara Pangiriman:   Mesir
Kuta Pangiriman:   Abū Kabīr
Zip / Kode Pos Pangiriman:
Alamat Pangiriman (ing Mesir):
ora weruh alamate?

Yen sliramu ora weruh alamat Pangirimane. Ing kotak alamat sebutna kutane lan njaluka supaya kita nelpun si panampa terus takon alamate. Kita bisa nindakne iki sakdurunge barang dikirim.

Instruksi Pangiriman Tambahan:
Pesen Kertu Ucapan (GRATIS):

Pengirim (sliramu):

Jeneng Ngarepmu:
Jeneng Mburimu:
Negara:
Wilayah:
Kuta:
Zip / Kode Pos:
Your Phone Number Your Phone Number:
Alamat Penagihan Baris 1:
Alamat Penagihan Baris 2 (optional):
Nomer Kertu Kredit / Debit:
CVV(3-4 angka terakhir sing ditulis ing bagian BURI kertumu):
Kedaluwarsa (WW/TTTT):
/
Alamat Emailmu:

Pangiriman: USD 15.00
Jumlah Kabeh: USD 0.00
kalebu 0-
Disimpen USD !

Ora perlu mbayar maneh