Al Jīzah Pangiriman Kembang

Al Jizah yaiku kutha katelu paling gedhe ing Mesir. Uga omah kanggo Taman Botani Orman ing ngendi para pengunjung bisa mlaku-mlaku ing antarane kembang-kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu lili wangi lan anggrek. Arum wangi saka mlati bintang umum ing kene, bareng karo pemandangan kembang mum lan aster.

Aku Leren Dhisik
USD 77.07

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Enak
USD 131.62

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Mesem
USD 77.07

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 131.62

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Trisno Rahasia
USD 94.86

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Teguh
USD 94.86

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 138.73

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Optimis
USD 74.70

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 131.62

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 77.07

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kebecikan Sempurno
USD 77.07

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Asli
USD 107.90

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA