Aleksandria Pangiriman Kembang

Alexandria omah kanggo taman-taman sing apik tenan kang umume diisi kembang Catania uga godhong anthurium raksasa jambon, putih lan ijo ing antarane tetanduran. Semak oleander jambon jejer-jejer ing dalan setapak taman. Anggrek lan lili uga dadi sawangan umum ing kutha iki.

Pantes
USD 93.67

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Ora iso lali
USD 76.11

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Enak
USD 129.97

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 129.97

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 76.11

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kasenengan Rahasia
USD 129.97

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 129.97

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kasetyan
USD 106.55

Kasetyan

24 Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 76.11

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 129.97

Polos

24 Mawar lan aster

Utomo
USD 106.55

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 76.11

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA