Port Said Pangiriman Kembang

Port Said kutha sing apik tenan lan uga duwe taman ing ngisor banyu. Ing daratan pengunjung bisa ndelok lili trompet lan oleander padha mekrok. Mawar rambat sing duwe ambu wangi gawe crita ing Taman Sejarah. Uga ana anggrek lan kembang teratai sing ayu-ayu padha ngembang.

Prayaan
USD 131.58

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Wanito Ayu
USD 77.05

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Enak
USD 131.58

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 94.83

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Godha
USD 77.05

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Rujuk
USD 131.58

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 77.05

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 131.58

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 77.05

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 77.05

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Teguh
USD 94.83

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 77.05

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA