Suez Pangiriman Kembang

Suez yaiku omah kanggo kanal sing uga dijenengi Suez, bareng karo saperangan jinis kembang impor lan asli daerah iki. Kabeh jinis mawar diopeni kanthi ati-ati, bareng karo anggrek lan lili. Lili trompet uga dadi favorit, karo kembang trompet rambat. Udara kerep dikebaki arum wangi saka mlati bintang.

Pangayoman
USD 130.32

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Enak
USD 130.32

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Alus
USD 106.84

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 106.84

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 130.32

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 76.31

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Isih Trisno Sliramu
USD 76.31

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 76.31

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno
USD 76.31

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 76.31

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Utomo
USD 106.84

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tentrem
USD 76.31

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA