Pangiriman kembang seger kang cepet in Moldova. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Chişinău lan 8 kuta ing Moldova

Negara Moldova isih nggunakake kembang ing akeh festivale, lan ing wektu Martisor (1 Maret) wong lanang padha ngrayakake tekane mangsa semi kanthi menehi wong wadon sak genggem kembang liar. Kembang uga dipasang ing rambut manten Moldova, nanging negara iki isih ora duwe kembang nasional. Ana luwih saka 859 jinis kembang asli negara sing akeh alase iku, lan salah siji sing paling populer yaiku mawar. Saperangan kembang asli sing bisa ditemokake uwoh ing republik iki kalebu guzmania, anggrek, delphinium, peony, lan lavender. Dene dahlia pastel lan lilac uga kondhang ing akeh taman lokal. Ing ibu kutha Chisinau, warga mengeti dina ulang tahun kutha dening nyelehake sak genggem kembang ing sikile Stefan sing Agung. Salah siji prastawa paling terkenal ing sejarah anyar negara iki yaiku jembatan kembang. Nyebrangi Kali Prut, jembatan kembang gedhe sauntara dibangun kanggo nggandheng Rumania lan Moldova dadi siji maneh. Mlebu ing pembangunan jembatan yaiku atusan anyelir, mawar, iris, lan lili. Akeh taman ing ibu kutha uga ngandhung arume Hawaii Plumeria, sing wangine bisa ngebaki udara, lan Bearberry yaiku kembang asli negara kasebut.

Buket Misuwur ing Moldova


Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Antusias

Antusias

Mawar

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   


Tawaran Khusus: Wanito Ayu

Informasi