Pangiriman kembang seger kang cepet in Moldova. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Chişinău lan 6 kuta ing Moldova

Negara Moldova isih nggunakake kembang ing akeh festivale, lan ing wektu Martisor (1 Maret) wong lanang padha ngrayakake tekane mangsa semi kanthi menehi wong wadon sak genggem kembang liar. Kembang uga dipasang ing rambut manten Moldova, nanging negara iki isih ora duwe kembang nasional. Ana luwih saka 859 jinis kembang asli negara sing akeh alase iku, lan salah siji sing paling populer yaiku mawar. Saperangan kembang asli sing bisa ditemokake uwoh ing republik iki kalebu guzmania, anggrek, delphinium, peony, lan lavender. Dene dahlia pastel lan lilac uga kondhang ing akeh taman lokal. Ing ibu kutha Chisinau, warga mengeti dina ulang tahun kutha dening nyelehake sak genggem kembang ing sikile Stefan sing Agung. Salah siji prastawa paling terkenal ing sejarah anyar negara iki yaiku jembatan kembang. Nyebrangi Kali Prut, jembatan kembang gedhe sauntara dibangun kanggo nggandheng Rumania lan Moldova dadi siji maneh. Mlebu ing pembangunan jembatan yaiku atusan anyelir, mawar, iris, lan lili. Akeh taman ing ibu kutha uga ngandhung arume Hawaii Plumeria, sing wangine bisa ngebaki udara, lan Bearberry yaiku kembang asli negara kasebut.

Buket Misuwur ing Moldova


Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

   
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   

Tawaran Khusus: Wanito Ayu

Informasi