Bălţi Pangiriman Kembang

Balti yaiku kutha katelu paling gedhe ing Moldova. Kutha iki uga kondhang amarga lemahe sing subur. Mangka asilake macem-macem jinis kembang ing daerah kasebut. Mawar abang lan tulip bisa didelok ing ngarep patung St. Stephen the Great. Ing sekitare taman uga ana aster lan marigold kanggo ngompliti mawar lan tulip ing kana.

Aku Butuhke Sliramu
USD 115.86

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 115.86

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Roso Anget
USD 83.79

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 115.86

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Pangayoman
USD 115.86

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Kajogo
USD 83.79

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 115.86

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Lembut
USD 62.12

Lembut

Lili lan gypsophila

Apik
USD 62.12

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 62.12

Pesona Diwoso

Mawar

Enak
USD 115.86

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 111.81

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA