Basarabeasca Pangiriman Kembang

Basarabeasca yaiku ibukutha saka distrik sing jenenge uga padha. Kutha iki dumunung ing bageyan kidul Moldova. Kutha iki luwih kondhang amarga macem-macem wit, nanging uga ana saperangan kembang thukul ing kana. Tulip umume ana nalika mangsa semi. Pengunjung uga bisa nemokake lavender, kembang mum lan aster. Mawar uga dadi favorit kanggo warga kutha.

Ndelok Sing Cepet
USD 115.72

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Andhap Asor
USD 62.04

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke
USD 115.72

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 83.68

Roso Anget

Lili lan mawar

Kajogo
USD 83.68

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Kasenengan Rahasia
USD 115.72

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 111.68

Apik Banget

Mawar

Kajogo
USD 83.68

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Lembut
USD 62.04

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 111.68

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 115.72

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Prasojo Sing Endah
USD 62.04

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA